Jul

vad har alla önskat sig i julklapp då? :)
själv så är det pengar och platttång högst  uppe på listan!
fast har min födelsedag innan också !
/absolutjennymalm

HAHA KUL!


back on track

tjena, förlåt att jag inte har bloggat på ett tag nu.. men det har varit väldigt mycket med skolan och allt. men nu ska jag börja blogga mycket igen! Jag hade engelskaprov i fredags och som vanligt började ja dagen innan, men det gick noghyffast bra, hoppas jag.. :)
Igår hade jag min underbara släkt här, fullt  liv hela tiden med mina små kusiner Alexis, Jordan & Danni, sen var dom äldre kusinerna också här Calle & Joel :) trevligt!
haha tryck på den här länken så får ni se en vidio på Alexis :) http://www.youtube.com/watch?v=PZ3Zb5GjZRQ
sen kan jag ladda upp bilder på resten dåra eller i ett senare inlägg för datan dampar när jag försöker ladda upp bilder.. :(
Ha det gött!
/absolutjennymalm

nuså ska jag visa han!

jani, kan ni fatta vad jag menar med det?
annars kmr en förklaring: imorn har jag spanskaprov och etfer möte med spanskalärarn, mamma och min mentor. så nnu måste jag plugga regält och visa att jag kan! hoppas det går as bra, så kmr han bli ägd, plus för mitt själv bästa också! men som jag sa, plugga ska jag göra. så ciao!
/absolutjennymalm

snöar

FAN, jenny dampar! jag skrev ett jätte långt inlägg, och gissa vad som hände? det raderades!  så skriver en kortförfatting.
- länge sen jag blogga pga sov hos victoria med sofie igår.
- sofie prata i sömnen, en till rolig händelse hände på victorias mobil när ensamma jag låg och var på flummhumör medans dom sov.


WUHOOO, det snöar! gud så härligt! kolla ut gått folk.
men iaf jag kom på att min katt sover på roliga ställen, kolla här:


bild 1, katte sover på datan
bild 2, katten sover under tv'n på dvd spelare
kan lägga in en tredje bild på konstiga ställen den sover på!
/absolutjennymalm

städning på g

inget speciellt har hänt denna fina dag nej, måste tyvärr städa mitt rum som inte man kan gå i, höhö. kan lägga upp bilder sen på skillnaden, elr hoppas det syns ngn skillnad vill itne att mitt fula lilla rum ska se värre ut än som det ser ut atm. -.- för det ser förjävligt ut!

btw, ska jag bli brunettt elr bara färga min utväxt blond?!
kolla in stinalee's blogg, fett mysig lägenhet hon har köpt, skulle inte banga på att bo i en sån.
ha det bra och hälsa mej lycka till med min städning, lär behövas :O
/absolutjennymalm

kvällning

Ja, hur har allas söndag sett ut idag då? :)
min har väl varit helt normal, sovit ut , tänkt såhär äsh jag kan lika gärna sätta mej vid datan jag har ju hela dan på mej att plugga och nu sitter jag här och icke har jag pluggat nej, skärp dej nu jenny!
men nu tog reklamen slut, måste fortsätta titta på filmen som jag tittar på. hinner nog itne skriva mer ikväll.
sov gott, / absolutjennymalm

(jag på kryssning)

HUMOR "finn ett fel"


hahahahaha, dampkräfta. hittade felet?
våran humor sara & syster.
/ absolutjennymalm

want!

nu har jag varit inne på olika hemsidor blandannat, http://www.accent.se/ där hitta jag en fin väska för 349kr, och en väska skulle ligga bra till nu, lägger upp en bild på den snart. och sen har jag hittat jätte fina toppar koftor accessoarer och underkläder på http://www.hm.com/ lägger upp några bilder därifrån med !

bild 1, linne från HM, nu kostar den bara 49 kr om man beställer den på deras hemsida(http://www.hm.com/ ) annars kostar den 149.
bild 2, kofta från HM, värkar supermysig, den kostar 349 kr.
bild 3, väska från HM, den finns även i svart som också är fin och kostar 129 om man beställer den på hemsidan och annars 149kr.
bild 4, 4pack ringar från HM, shit vad fina,  alla var verkligen det. det kanske itne är världens bästa matrial men dom kostar bara 39kr :O !!
bild 5, väska från accent, kostar 349kr.

om man inte har ork att åka och shoppa så kan man alltid gå in på hemsidorna och kolla, haha.
ett tips: www.ginatricot.com där kan man också fynda!

/absolutjennymalm

OBS! DET SNÖADE FÖRUT, VINTER & JUL PÅ G.

 

där SER man

whats up everybody, höhö.
jag har tänkt på en sak, ron, harry och hermione eller typ alla som är med i Harry potter, jo ja kom på att jag aldrig har sett dom i andra filmer eller tvserier, säkert är dom med i många filmer som tydligen jag har missat, haha.
men nu när jag, min syster och mamma skulle hyra en film på tv, så hyrde vi en som heter driving lessons, och gissa vem som är med? ron från harry potter, det var lite roligt enlig mej.
jag tycker inte den är så jätte bra, lite seg.. men ska väl ändå försöka titta lite.
/ absolutjennymalm

damn

trevligt att man sitter hemma medans alla är ute, hoppas det inte är ngt speciellt på g där ute, nejdå dom får väl berätta alla trevliga händelser uder kvällen senare, höhö.




liksom när man kollar på bilder på kändisar så har ju vissa lockigt hår, då är dom såhär perfket fina med sitt lockiga hår, sen när man själv har lockigt hår, så ser jag ut som,.. finner inga ord :O det får ni tolka bäst ni vill.


kolla underbara hår, elr hur?
/ absolutjennymalm

saknar

shit vad länge sen det var jag träffa släkten, det är rikigt sorgligt för dom är underbarast och  är denn bästa släkten.
liksom när man umgås med dom, så mår man riktigt bra och verkligen är sej själv! saknar er och hoppas vi träffas snart.

( bild till vänster, Alexis. bild till höger, Jordan( en lite äldre bild)
/ absolutjennymalm

kryssning


saknar kryssning med dej hjärtat, det var verkligen trevligt!
(vera till vänster, jag till höger)
/ absolutjennymalm

sista ord? :O ..

förlåt att jag inte har bloggat på typ två dagar men har verkligen inte haft tid, höhö. i fredags var det plugg all day long, har fått reda på att jag ska ha möte med min spanska lärare, mamma&pappa och min mentor på fredag, ajdå! fast dagen var inte så lång, jag slutade tio över elva i fredags, men eftersom jag bor öde så går bussarna bara tjugo i så passade jag på att äta i skolan, sen så hade jag och victoria planerat en långpromenad med dogsen, elr två av hennes tre hundar och min ända hund, fast hon hade något klassmöte så vi kom ut på våran promenad ca ett. och var ute till 3,4. På kvällen hade min klass disco för 3-5or, det var faktiskt kul, men vettefan om vi tjänade något. (om jag hittar några bilder därifrån så laddar ja upp dom så småning om) sen etfer discot så var deet inplanerat att jag och victoria skule tagga ut och träffa girlsen, men ickesanicke så blev det inte, ist för 12 bussen hem blev det halv elva, så vi satsa på en myskväll. och det blev det med victoria, daniella, liza och sofie! allt var ju jätte trevligt, vi hyrde en film på min tv BLACK X-MAS, den var riktigt läskig kan jag säga, men ändå värd att titta på! men ett problem, JAG HAR TAPPAT MIN RÖST, eller inte riktigt men kan bara viska annars blir det atomatisk viskning, höhö. tänk om jag aldrig mer kommer kunna prata, lite scary, så pga det så blev min kväll förstörd, jag hade planerat: tagga ut & sova hos daniella. men det blev till en hemma kväll ist .. aja, gumman vi har många helger på oss!
menmen, jag bloggar mer under kvällen,
ha det gött / absolutjennymalm

(bild på sara larsson till vänster och jag till höger, saknar dej gumman,
verkligen. BARNDOMSVÄN! )

natti!

tyvärr har jag en tjatande pappi som jagar efter datan, så det här blir förmodligen kvällens sista inlägg!
innan jag lägger mej ikväll måste jag städa mitt rum, kan fan inte ens gå i det :S
sen om jag hinner läser ja väl genom NO'n &HK'n, höhö.
jag vågar typ inte gå och lägga mej, jag drömmer alltid mardrömmar :(... men jag måste!
ha det bäst.
/absolutjennymalm

saknar mitt hår på den här bilden,det var ganska fin färg.. (utan utväxten)

nytt

ska försöka börja lägga in bilder på håret, makupen och outfit.
men idag har jag tagit en bild på mitt slarvigt uppsatta hår i en klämma.


så såg min frisyr ut idag, elr hade utsläppt i början av dagen!

döden

shit, är det bara jag som är rädd för döden? :O
förut för ganska länge sen så pratade jag och min mamma om ordspråk, så fråga hon mej om ja någon gång hade hört det här: vart man än går så går man ett steg närmare döden. omg, skrämmer inte det er? mej skrämmer det, för det är 100% sant tyvärr .. -JAG VILL INTE DÖ! :/
aja, nu när man lever ska man passa på att göra allt, njuta av det man har. jag, jenny malm ska försöka sluta tänka på döden, för det är något man inte kan undvika ..
"man lever bara en gång, vadfan"
/absolutjennymalm

"vi lever loppan"
till vänster jag, till höger under vera, till höger över daniella.

skönt

härligt att vara hemma från skolan, det gick faktiskt bra idag, tills jag "förvånat" fick reda på att jag har en betygsvaring i spanska:O ska få en lista varför, höhö. fast jag har tid nu att till jul att ändra på det, men så snabt går det väl inteatt bli vän med ett hatobjekt? ,så det är problmet, om han inte gillar mej, varför fan måste jag vara kvar i den spanskagruppen, jag anser att det är meningslöst..
/absolutjennymalm

(bild på mej, det var ett tag sen)


bad things can do good deeds

så är det verkligen, om ingen fattar vad det menas så betyder det: dåliga saker kan göra bra gärningar.
liksom det man förlorar vinner man ofta igen, även fast det inte ersätter de man hade innan.
jag kan verkligen inte jämföra en kompis med en annan, så om man förlorar en underbar kompis, sen "vinner" man en ny bra vän efter, men enligt mej så kan jag inte ersätta den med det jag förlorade,den får en ny plats & ny del av mej ...
/absolutjennymalm


bra & dåligt


har någon sett ; låt den rätta komma in? nu har jag äntligen sett den, tyvärr blev jag väldigt besviken av filmen.. alla som hade sett filmen gav den jätte bra kretik och ansåg att det var en riktigt bra film, jag tyckte nästan tvärtom, den var väldigt seg enligt mej, men det var säkert för jag hade för stora förhoppningar. en lite rolig sak är att en kille från min förra pararell klass, (i femman, för tre år sen) Mikael var med i filmen, han spelade en av dom där mobbarna, haha! Men jag tycker den kunde göras bättre, för den har ju bra handling.

sen,.. har någon läst; prinsessan och mördaren? den hade min klass i läxa att läsa ut tills torsdag, så dom här dagarna när jag har varit sjuk har jag passat på att läsa den! den boken kan jag verkligen rekomendera, jag som aldrig har gillat läsa, fastnade verkligen i den, den är sjukt bra, det händer saker hela tiden! jag tycker det ska göras en film om den, hehe. det finns en rolig hake om den här boken också, Magnus Nordin som har gjort boken, var lärare på min skola förra året! (sry för den lilla bilden på boken, men hitta tyvärr ingen annan)

/absolutjennymalm

YEEAAS!

jag har ingen feber längre, så då betyder det skola imorn, saknar mina kära vänner, har inte träffat dom på minst tre dagar, så imorn går jag till skolan!
ibörjan när man skapar blogg så har man så mkt att skriva, liksom man vill bara skriva inlägg hela tiden, höhö. så kanske måste skriva av mej allting på det här inlägget dåra.
nu börjar det pirra i magen, snart får vi reda på vårat första betyg i 8an, damn hoppas det går bra. eftersom jag och min spanska lärare in är bästavänner, så anser han att jag inte kan, han gämförde mitt betyg med ett prov innan sommarlovet, liksom ingen fick bra på det, så då anser han att ja "kanske"  får IGvarning, han kanske har andra skjäl, vad vet jag :S i matte går det hyffsat bra, pratar bara för mkt med Julia &  Vera, SKÄRPNING NU! sen går det väl bra i dom andra ämnerna, tror inte jag har MVG i något ämne, men jag har två år på mej att jobba upp betygen innan 9ans slut!

saknar min mobil, jag kan inte ta kort längre, jag kan typ inte lyssna på mkt musik, eller jo jag har min stenklump (det fattar bara mina nära och kära som fattar), men ja får väll skylla mej själv att jag tappa den förut. men pappi har lovat mej en ny mobil snart, vet någon om Samsung u700 är en bra musikmobil? jag tror det var en samsung u700 den hette.
ha det bra, bloggar säkert snart igen!
/absolutjennymalm


I SEE, I LOVE!


LUDDE & OLIVER
mina bebisar, världens bästa!
/absolutjennymalm

12 november,dagens

Humör: ont i huvudet, trött, men samtidigt väldigt glad med mkt energi eftersom jag har varit inne i tre dagarna nu..
Planer: tänkte plugga lite, gå ut och få frisk luft, titta på oc antar jag, galet chill på hemmaplan.
Bästa: hitils dushen i morse.
Sämsta: etfer dushen var inte bastun varm :/
Väder: mulet & kallt, ser det ut.
Borde: plugga, plugga..
/absolutjennymalm

Tina Turner, simply the best.

you'r simply the best, better then all the rest, better then anyone, anyone I ever met.
just  nu har jag den texten om mina kära vänner D&V på playahead(maalms), det kommer från texten, "simply the best, med tina turner, jag tycker den är väldigt fin, var bara tvungen att skriva in det!
/absolutjennymalm

Glad & Arg Jenny ,..

Jenny goes mycket arg, nu har jag varit sjuk måndgas, idag och ska tyvärr inte gå imorn, det är ju skönt att vara hemma ist för plugg, men missar mkt. SEN så har alla utom jag sett skolkatalogen, damn. är nervös, liksom enskilda fotona kan man bara slänga och skicka till mormor och morfar, men klassfotot ser hela skolan,... men må gud vara på min sida i år,haha.

Ibland är jag riktigt glad, om man tänker efter på hur riktigt bra vänner man har, vad bra man kan må då. jag är riktigt lycklig över dom jag har, mina tjejer. tack för allt, just det här inlägget är till mina soulmates Daniella och Victoria! förut innan sommaren så var vi tre rätt så tajta ett tag och vi funkade perfekt så som jag minns det, skulle inte skada om det blev så igen,.
men som sagt så har jag  ju fler superbra vänner som betyder mycket för mej och jag älskar dom mycket även fast jag inte skrev om dom nu!

Okej en till arg kommentar, jag ska inte säga till någon mer att jag inte klarar mej utan den, för jag har insett att det är en lögn,(klura på den ni) men vissa skulle vara otroligt svårt att leva utan säger jag bara!


tv atm

yeeeas, kom ihåg lite om hur man ändrade lite om designen! :)
men nu kollar jag på desperate housewives, kan inte fatta hur vissa inte följer det :/ det är asbra! det dåligaste med desperate housewives är att det bara är en gång per vecka i en timma ..
aja, kan inte skriva mer om DHW, måste ju kolla!
/absolutjennymalm

så här kan det gå ..

oj, säger jag. kan inte räkna hur många bloggar jag har skaptat och tagit bort, många är det iaf.
men nu ska jag försöka börja igen, på riktigt och seriöst, skriva om min dag osv.
det var lite kul att läsa igenom min andra blogg (http://www.jennymaalms.blogg.se) om allt jag skrev i somras, när jag läste det så kommer man verkligen ihåg allt, det känndes som det var igår jag skrev det.
aja, nu måste jag försöka komma ihåg hur man ändrar design och sånt, så skriver lite senare innan DHW.
/absolutjennymalm

RSS 2.0