ny dag, nya problem

fast idag har inga problem upstått ändå, mina planer för kvällningnen är att jag ska sova över med girlsen, alltså sofie daniella och vera. vad vi ska göra ikväll är inte klart än, men troligen ut elr chillkväll. fyfan vad mysigt.
idag har ja varit duktig och variyt ute och gått med hunden i över en timme, go jenny.
men ska duscha snart och även göra mig en lunch, så ciao, pusshej
victoria kommer hem om 3 dagar!

miss you darling

Det här inlägget är inte ett inlägg vad jag har gjort idag, vad som händer imorn, min outfit osv det här inlägget är till min saknade vän victoria. slutdisuterat och så för det första kommer on hem om cirka 4,5 dagar. fan vad långt. jag saknar dig så jag dör. man kanske vill veta var victoria är? jo, hon är i bangladesh (kan inte ens stava till det.. ) och ska vara där i två veckor, hon är där med några från uppgård som stal henne från mig. bara du kommer hem oskadd så blir jag glad, jag var ltie orolig här ett a eftersom vican inte svarade på sms unde rnågra dagar och hon hade nämligenn nämnt att hon skulle åka i ett träsk där det finns tigrar och krokodiler, men sedan smsade emma mig och sa att hon ite kunde svara eftersom hennes mobil hade blivit spärrad! suck.. en glad nyhet är att jag kanske ska följa med och hämta vican på arlanda, gud vad roligt.
Åh, på tal om resor utomlands så har jag och victoria varit i Spaninen tsm för drygt två år sen, när jag har tid så lägger jah upp bilder. gud vad jag saknar det gumman. måste säga en glad nyhet, one tree ill 3,4 väntar på dig hä hemma hos mi. har snart kolla klart 4an, så du får du se dom.
nu blir det ett stop i skrivandet, sista orden. Saknar dig victoria, kom hem nu förfan! vet inte om du läser det här, men om du gör det, så älskar jag dig mest och va rädd om dig.


blogga igen?

ska väl försöka om jag har tid. asså har typ så jävla mkt jag vill få ut. haha jah har nog inte bloggat på nästan två veckor, helt sjukt att det ha gått så lång tid. Nu är det ju fan sportlov, med massa plugg, ush. så ska det väl inte vara? hm, tydligen.. jag har tre prov inom dom två veckorna när skolan börjar, två den första veckan sen ett det andra. inte så härligt, därdför måste jag plugga lite granna..
SHIT vad mkt snö det är, fast det är ganska mysigt. bara så jävla kallt om fötterna :O
aja, det här sportlovet har det inte hänt så mycket, bara segat, träffat kompisar osv.

men, ska försöka ta nya tag i bloggen och blogga väldigt ofta, elr rättare sagt när jag har tid.
puss på er


bloggpaus

jag rubriken beskriver det mesta
lite saker jag ska skriva innan jag tar en bloggpaus är att sofie kommer hem ikväll!

misslyckad -.-

jaa, jag har gjort en misslyckad *********, för den är inte ens ******. haha klura på den ni ;)
skriver efter fredagen vad jag failade med, HA-HA! menmen, hoppas andra uppskattar den iaf, iaf V :)
jag gör typ inget, smsar med min sötisar magnus och daniella. så jag bestämde mig för att gå in på datan och chilla lite!
vad är planerna in för helgen då?? kan tyvärr inte säga mina eftersom det är en liten hemlis, eller vissa vet. men det får tyvärr inte läcka. känner mig lite barnslig, kan tyvärr inte säga det heller. kolla in bloggen igen i slutet av helgen så har jag säkert fått lite tid att skriva ner min härliga helg.
DAGENS OBS! (andra)
sofie har varit i spanien i cirka 3 dagar nu, hoppas du har det superskönt. saknar dig gumman, men vi syns igen nästa vecka, tidigast måndag, senast onsdag? :)!
aja, ha det bra. ska göraa andra saker än detta! puss på er

titanic vs revolution road

nu var det ett tag sen jag blogga, sry. hänt ganska myckket den här veckan.
snabb sammanfattning. var på bio i måndags och såg den där filmen Revolution Road med Kate Winslet and Leonardo DiCaprio. den var inte så bra som förväntat, men ändå så är det väl värt att se. dom två är mycket sötare i titanic!! så titanic är en klassiker som är mycket bättre.

                                   
imorn kommer en överarskning. säger efter fredagen vd det är! längtar..
igår åkte vi skidor i romme, gud vad det var kul. om jag får tag på lite bilder, så laddar jag solklart upp dom
OBS!, daniella flyttar hit i mitten av mars, längtar tills det med.
puss på er

mindre än 10 minuter tills måndag

har ingen lust att blogga nu, HAR ingen ork åt ngt, knappt att sova heller, fast det är nog det som behövs.
imorn slutar vi också 12, då ska jag, daniella och kanske victoria åka till stan och kolla på bio. men det blir lite knasigt eftersom jag och dan ska köpa present till victoria :S .. knasigt!!
aja, ha det gött. puss på er.
btw, SOFIE ÅKER till spanien IMORGON ... lilla gumman, kommer sakna dig ! <3


söndag igen

en dag utan att blogga, det är väl inte så dåligt? det har ju faktsiskt varit helg..
passade på att blogga medans min kladdkaka gräddar i ugnen, yummie.
min helg har sett ut så här. i fredags så följde jag med victoria för hon klippte sig, skit fint blev det! sen efter drog vi hem till mig en snabbis och hämta min saker för att åka till victoria igen och göra oss i ordning för att sedan åka hem till jesper. det blev ryckte att det var FF och jesper ville inte ha värsta festen där så vi gick ut typ fem sekunder med tobbe, anton och dom. dom gick till nattcupen, förstår míg inte på dom hur dom orkade:S men jag victoria, sofie och vera tog 2 ussen ut. om jag ska vara ärlig så sög det där, eller kan bero på att jag var fett trött. men närmsta bussen gick klockan 5, så den tog jag och victoria hem till victoria med andra pers.
Och i lördags så var mina planer att ja skulle ut till munsö, men icke sa nicke det blev ju lite förändringar när jag oc victoria stegade upp klockan 3. så bestämde mig för att vara med på deras disco ist. jag tror dom tjänade ganska bra på det. sen har min helg annars bara varit slapp helg, riktigt härligt.
victoria har seriöst räddat mitt liv, hon köpte one tree hill 2, och nu haar hon min första box oh kollar på den, så då  har jag fått låna 2an, älskar dig gumman!
orkar inte skriva mer, ha det bra.
puss på er!

RSS 2.0