söndag den 26 april

nu var det verkligen ett tag sen jag bloggade på den här bloggen, så har väl mycket att skriva ner, om ni inte har läst det ja har skrivit på min och sofies blogg så får ni reda på allt nu dåra..
Det första och bästa jag har att säga är att om exakt en vecka så lämnar jag sverige i två veckor och är i varma härliga thailand! Längtar så jag dööööör, det dåliga med att jag ska åka är att vara utan mina vänner, mina underbara söta djur och slutligen det har blivit skitvarmt här jue -.-' .. äsh, det sköna kommer bli att lämna alla problem bakom sig och bara njuta av att komma bort, det är mina planer biatch.
Vilken härlig dag det har varit, varmt hela dagen, man fryser fan aldrig. jag har legat och stekt i solen för det mesta och pluggat lite, men jag har inte kommit långt i pluggandet, jag vill ju ha det mesta gjort till thailand så slipper mina dagar gå åt till att plugga! Det tråkigaste med den här dagen är att vera åkte till grekland och den dagen hon kommer hem så åker jag bort, så vi är tvugna att klara oss utan varandra i tre hela veckor och två dagar, ush fy och bläää! sakna henne redan.
Nu känns det som att det var jätte länge sen jag träffade victoria och sofie, även fast jag träffade dom i fredags senast, men saknar dom, mhihi! Men imorn då fan, då kommer jag äntligen få träffa mina pinglor, eller dock inte vera!
Igår så var ja och sov på munsö, min syster mådde inte bra så hon stannade hemma efter jag, jacob och sandra hade fått ett ryck och åka åh hämta datoerna, men jesper stannade ensam kvar ute på munsö med fiskarna och fåglarna, eftersom morris(hunden) nettis och tony (föräldrarna) var och nattvandrade med mina föräldar mm. (mer kommer om det senare i inlägget). men igår så somnade vi runt 2 kanske och idag vaknade ja innan mitt alarm hade ringt klockan 9 alltså, fast somnade om igen och missade bussen, jag var tvungen att ta halv tio bussen pga att när jag jacob och sandra åkte för att hämta datorerna så åkte jacob på en smsbiljett på sandras mobil och jag och sandra på våra busskort, men sedan när sandra itne skulle med tillbaka igen så hade ju jacob inget att åka på, så vi lånade sandras busskort och hon behövde det idag klockan halv elva senast, men har inte pratat med henne idag så har ingen aning om hur hon tog sig iväg utan busskort, utan pappa eftersom han jobbar och to den enda bilen och slutligen moppen står ju på trädgården, klurigt...  aja som sagt så jag fick ta en timme senare buss alltså halv elva sen efter jag kom hem så har inte mycket hänt, bara tagit det chill baby.
Jo, mina päron föräldaravandrade ju igår, dom träffade många onyktra ungdomar men dock så tyckte mamma att dom var trevliga och skötte sig, ( inte med att dom drack dåra.. ).
I fredags så var jag ute till halv elva bara (personliga anledningar som jag inte vill gå ut med i bloggen), det hände massa tråkiga saker då, mådde piss. men i början av kvällen var det skit kul och mysigt, det är ju så varmt ute nu, även fast när solen har gått ner, eller iaf va jag tycker. aja nu börjaar jag få kramp i fingrana för jag har skrivit så mycket. vi får se när nästa inlägg publiceras, jag kommer iaf blogga på den här bloggen i Thailand, så då hörs vi annars!
Massor av pussar JM! <3

stranden i thailand som jag ska vara på

hotellet

hotellet

hotellet

hotellet


2 veckor och 4 dagar kvar!

shit vad mycket plugg jag har, sitter just nu och 'äter ben and jerry's. ska plugga lite so nu ..
idag gick dagen riktigt fort, började 10 och slutade halv 3. dagen bestod bara av tre lektioner, Ay caramba!
MÅSTE plugga nu, kisses jenny.

HAHAHAHAHAH fjortistider, lovely..

dh

yeeeeeeeeah, ikväll är det desperatehousewifes hela kvällen. tvåa hela timmar, you know.
jag och sandra ska krypa ner i soffan och kolla;) haha snat kommer pappa hem med ben and jerrys till oss två, yummie. PEACE JM

skicka vidare

just nu sitter jag nästan nyduschad med en knut på huvudet, osminkad(alltså så ful man kan bli) men känner mig fräsh iaf! aja så kollar jag på skicka vidare, rikigt bra film. jag skriver en engelsk berättelse också, me det går skit.. :/
haha en bild på mig och pappa för ett och ett halv år sen,(måste ju bjuda lite) saknar mitt hår, det var jätte långt där!
puss JM

duscha, plugga, skicka vidare

nu ska jag duscha, sen ska jag PLUGGA så jävla mycket, sen ska jag kolla på skicka vidare.
haha sitter och lyssnar på greendays låtar, dom är riktigia bra;) haha! puss JM

en bild tagen från filmen skicka vidare, den går ikväll på kanal 9!


en ny start på en gammal blogg

hejsan, den som inte vet så har jag bloggat på www.thelifeofbolch.blogg.se som jag även kommer fortsätta med. men jag åker till thailand den 3 maj, så då kommer jag bara blogga på den här bloggen, orkar inte förklara varför. men hädan efter så ska jag försöka uppdatera så mycket som möjligt på båda bloggarna! 
men nu måste jag plugga, ciao snyggingar <3 JM

you're my angel from the heaven

här är även blondinen själv, gammal egobild dåra.

RSS 2.0